Sain tänään terveisiä Lahdesta, ja oli niin hauska juttu mun mielestä (sorry satu) et on pakko laittaa kaikille luettavaksi.

Terveisiä Lahdesta J<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

Meillä ei meno oo merkittävästi muuttunu……………..;)

Eilen viritin hienon vesikuppisysteemin. Meillä on vähän hankalaa ollu sen kanssa, kun siihen pitäis ylettyä myös meidän Jormailmarin (mopsin) lärppimään.

Vihdoin sitte löyty just sopivan kokoinen muovinen säilytyslaatikko tukevilla reunoilla (sisällä vielä painot n. 15 kg), jonka päälle sen vesikupin (keraaminen painava) asettelin. Muovilaatikon alle tietty vielä paperia ja muovinen liina. Myös kupin edustalle laitoin kumimaton, johon suusta valuva vesi voisi valua...........................vaan toisin kävi.

Sillä aikaa, kun alakerrassa kävin laittamassa pyykkejä kuivumaan, oli tapahtunut ihmeitä. Se keraaminen vesikuppi oli aseteltu eteisen matolle ja Reno siellä sisällä(puoliks vaan enää ;)

Muovinen säilytyslaatikko painoineen olohuoneessa. Muoviliina revitty, kuin myös paperit sen alta, n. pikkurillin kynnen kokosiks paloiks. Ainoa mikä oli tismalleen samoilla paikoillaan oli se vesi-ilman kippoa tosin...........:(

Siis mitä opimme tästä : -ÄLKÄÄ KOSKEKO MUN VESIKUPPIIN !!!!! - Toivoo RENO

733441.jpg