Vuosi 2006 kääntyy lopuileen ja on tuonut mukanaan niin suuria ilon

aiheita kuin myös suurta surua kohdalleni.

Koiramaailmassa suuria iloja ovat olleet tämän vuoden Abba pentue jotka kaikki ovat aivan ihastuttavissa kodeissa harvoin saa näin ihanat perheet isolle pentueelle, kiitos teille että olette hoitaneet ja rakastaneet Geen kauniita lapsosia sekä jaksaneet kertoa iloista ja kommelluksista minulle.

Iloa tuottaa myös Geen todennäköinen Vuoden Leonbergi titteli, kiitos suuri Maritalle ja Sepolle kun avititte valinnassa vai menikös se lantin heitolla;-)

Suuri suru kohtasi minut myös tänä vuonna Rakas suurempi kuin Leijonakunigas Mööpeli sairastui (tai annoin itseni huomata sairauden) ja lähti sateenkaaren toiselle puolelle. Asia on minulle vieläkin tosi vaikea käsitellä mutta lupaan täällä kirjoittaa jonain päivänä Mööpelin sairaskertomuksen että kaikki te Mööpelin nähneet ja häneen ihastuneet ihmiset ymmärrätte mitä kaikkea voi koiran kohdalla sattua.

Vanha rouva Masse väsyi ja nukkui myös pois muutamia viikkoja Mööpelin jälkeen, se sattui myös olihan hän meidän oma kasvatti ja erittäin ihana teräs muori.

Rakastakaa koirianne ja antakaa heille se kaikki mitä he tarvitsevat sillä ikinä ei tiedä koska on viimeinen yhteinen hetki käsillä.

Haluan toivottaa teille kaikille Eritäin Hyvää Vuotta 2007.